Voor wie

Jij woont in Zaandam.
Jij wil jezelf ontwikkelen én meer kans maken op een baan.
Jij wil graag aan de slag gaan en maakt tijd en doet je best.
We werken samen met de gemeente. Ontvang je een uitkering, neem dan eerst contact op met je klantmanager met de vraag of je in aanmerking komt om deze opleiding te volgen. Let op, je moet Nederlands taalniveau A2 of hoger hebben om deze opleiding te starten

 

Wat biedt Opleiding in de wijk

In samenwerking met het Pact Poelenburg en een aantal deelnemende organisaties van Pact Poelenburg bieden wij opleidingen die aansluiten bij wat je wil leren én waar ook werk in te vinden is.

  • Entree opleiding (mbo1), richting assistent dienstverlening, zorg, handel, logistiek en kok

 

Over de opleiding

Wij geven de opleidingen in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl), dit betekent dat je naast lessen ook stage loopt.
De lessen en stage volg je in Zaandam. Wij werken met verschillende leerwerkbedrijven die jou een stageovereenkomst of leer-arbeidsovereenkomst bieden, waardoor je ervaring opdoet in de praktijk. Tijdens de stage word je begeleid. Regio College Zaandam verzorgt de mbo opleidingen op locatie in Zaandam.
De Entree-opleiding duurt een jaar.

In samenwerking met onze partners bieden wij daarbij extra ondersteuning aan jou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, diverse training zoals Nederlandse taal, computervaardigheden, presentatievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling gesprekken en plannen.
Bijkomend voordeel: Je opleidingskosten worden betaald.

We werken samen met de gemeente. Ontvang je een uitkering, neem dan eerst contact op met je klantmanager met de vraag of je in aanmerking komt om deze opleiding te volgen.

Let op je moet taalniveau A2 of hoger hebben om deze opleiding te starten.

Start typing and press Enter to search